loonstrook engels
 
 
De loonstrook uitgelegd loonstrook loonstrookje 2019 loonstrook maken loonstrook voorbeeld loonstrookje loonstrook uitleg loonstrook online loonstrook engels loonstrook inloggen loonstrook adp Hans.
top 10 challenges. Wat is Yoors? De loonstrook uitgelegd. 1 jaar geleden. Waar de twintig rijksten van de zeventiende eeuw gemiddeld een miljoen gulden hadden in huidige waarde een koopkracht van 9 miljoen euro bezitten de twintig rijkste Nederlanders nu gemiddeld een miljard euro.
Taal van loonstrook inrichten AFAS Help Center.
Taal van loonstrook inrichten. De loonstroken zijn beschikbaar in het Nederlands, Engels en Frans. Je kunt aan alle medewerkers een loonstrook in een andere taal verstrekken, of dit per medewerker vastleggen. De loonstrook die je per werkgever vastlegt, geldt voor alle medewerkers.:
loonstrook in het engels.
Volgens de nieuwe wetgeving moet u kunnen aantonen dat u alles heeft gedaan om aan de Algemene verordening gegevensbescherming AVG, in het Engels GDPR te voldoen. loonstrook Vertaling Nederlands-Engels. Naar andere talen: loonstrook DE loonstrook ES loonstrook FR. Definities op Encyclo.nl: Loonstrook 3x.
loonstrookje vertaling Nederlands-Engels.
Vertaling loonstrook van Nederlands naar Engels Dictionary.nl.
Vertaling loonstrook van Nederlands naar Engels. Wat is loonstrook in het Engels? Hieronder vind je de vertaling van loonstrook van NL naar EN. loonstrook de loonbriefje. pay slip the. NL Nederlands EN Engels DE Duits ES Spaans FR Frans SE Zweeds.
Loonstrookje in Engels, vertaling, Nederlands-Engels Woordenboek.
Op het loonstrookje van de werknemers worden de aankoopbonnen met een lagere dan hun nominale waarde vermeld. On the employees payslips, the retail vouchers are shown as having a lower value than their face value. Soortgelijke zinnen in woordenboek Nederlands Engels.
I'm' not a bot. Continue.
Vertaling looncomponent toevoegen AFAS Help Center.
In deze tabel kun je de omschrijvingen Brutoloon, Nettoloon en Te betalen loon vertalen voor op de loonstrook. In deze tabel kun je alle omschrijvingen van de looncomponenten vertalen. Na het openen van de tabel zie je een boekingslay-out. Selecteer de Taalcode van de taal waarvoor je nieuwe vertalingen wilt toevoegen. Als de basistaal Nederlands is, wil je nu bijvoorbeeld de omschrijvingen vertalen naar het Engels.
Vertaling van salarisstrook naar Engels, Duits, Frans en meer.
Vertaling voor salarisstrook Nederlands. Hieronder vind je de vertalingen van het woord salarisstrook in de meest populaire talen. Klik op een van de vertalingen om vertalingen van dat woord te bekijken.: fiche de paie. vertaling fiche de paie. recibo de sueldo.
loonstrook Engelse vertaling bab.la Nederlands-Engels woordenboek.
Voorbeeldzinnen voor loonstrook" in het Engels. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Bab.la is niet verantwoordelijk voor deze inhoud. Lees hier meer. Dutch Werk, mijnheer de Voorzitter, wordt pas echt op waarde geschat via de arbeidsovereenkomst en de loonstrook.

Contacteer ons

Zoeken naar loonstrook engels