digitale loonstrook
 
 
Informatie over digitale loonstroken Adecco.
De digitale loonstroken worden automatisch verzonden, dit betekent dat ze niet nogmaals digitaal kunnen worden opgevraagd. Het is daarom raadzaam om de bijlage uit de e-mails op je eigen computer op te slaan, of de loonstroken direct te printen, zodat je altijd de beschikking blijft houden over je loonstroken. Ben je loonstroken kwijt, of heb je loonstroken niet ontvangen, dan kun je altijd contact opnemen met ons voor het opvragen van een geprinte versie. Afhankelijk van de instelling van je e-mailprogramma kan het zijn dat de e-mails met jouw loonstrook binnenkomen in je spam-mailbox.
Ondernemersplein Informatie, voorlichting en advies over ondernemerschap en innovatie. Ondernemersplein KVK Eén antwoord van de overheid. Externe link. Ondernemersplein. Zoeken. Zoeken. Externe link. Externe link.
maximaal 1000 tekens. Geef uw mening over deze pagina. Ondernemersplein is een initiatief van.: Kamer van Koophandel, Antwoord voor bedrijven, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, De Belastingdienst, Rijksdienst voor het wegverkeer, Centraal Bureau voor de Statistiek. Volg ons op social media.
AFAS Software Profit Payroll, digitale loonstrook.
Je verstuurt de loonstrook per e-mail naar de medewerker, eventueel beveiligd met een wachtwoord. Daarnaast kan je de loonstrook opslaan in het digitale dossier van de werknemer zodat de medewerkers via employee self service altijd hun eigen loonstroken kunnen inzien.
PenOactueel De loonstrook.
Mag de loonstrook uitsluitend digitaal worden verstrekt, zonder dat de werkgever daarvoor toestemming heeft van de werknemer? De loonstrook is bedoeld om informatie te verstrekken aan de werknemer. Voor het verstrekken van een elektronische loonstrook is volgens de wet de uitdrukkelijke instemming van de werknemer vereist artikel 7626: lid 3 BW.
Emerce.nl Welke Accepteer eisen cookies. gelden bij digitale loonstrook? Emerce.
1 januari, 2013. Stel dat je vooralsnog niet akkoord gaat met een digitale loonstrook, mag de werkgever dan toch stoppen met per post versturen van de loonstrook, en van je verlangen dat je hem elke maand komt ophalen? 22 april, 2013. Ik weet niet of ik hier goed voor ben, maar waag de kans, wij hebben wij ons bedrijf het bovenstaande ingevoerd, maar zijn bij een volgende vraagstelling terechtgekomen. Is het mogelijk om inofrmatie voor de werknemer digitaal te verspreiden.
De digitale loonstrook Een kostenbesparende oplossing voor je salarisadministratie MKB Servicedesk.
Een medewerker kan zelf de strook printen als dat nodig is. Ook is de verzendtijd van de loonstrook enorm gedaald: een digitale loonstrook is in een paar seconden op de plaats van bestemming. Met het verstrekken van een digitale loonstrook speel je als bedrijf meteen in op de maatschappelijke ontwikkelingen.
Het digitale loonstrookje Financieel: Geld.
InfoNu nl Financieel Geld Het digitale loonstrookje. Het digitale loonstrookje. Een werkgever moet zijn medewerkers natuurlijk betalen voor het werk dat ze verrichten en daar hoort uiteraard een loonstrook bij. Maar het papieren loonstrookje zal binnen afzienbare tijd verdwijnen. Steeds meer werkgevers besluiten om de loonstrookjes digitaal te verzenden.

Contacteer ons

Zoeken naar digitale loonstrook