loonstrook in het engels
 
 
loonstrook Vertaling Nederlands-Engels.
Naar andere talen: loonstrook DE loonstrook ES loonstrook FR. Definities op Encyclo.nl: Loonstrook 3x. Vertalingen loonstrook NLEN. the pay slip. Voorbeeldzinnen met loonstrook. Download de Android App. Download de IOS App. Ook in de database. NLEN: anti-tank springkop. NLEN: sterk verhaal. NLEN: Sterk verhaal. NLEN: droog voeder. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.
Vertaling loonstrook van Nederlands naar Engels Dictionary.nl.
Vertaling loonstrook van Nederlands naar Engels. Wat is loonstrook in het Engels? Hieronder vind je de vertaling van loonstrook van NL naar EN. loonstrook de loonbriefje. pay slip the. NL Nederlands EN Engels DE Duits ES Spaans FR Frans SE Zweeds.
fiscale bijtelling Dutch to English.
Law/Patents Dutch term or phrase: fiscale bijtelling. Voor het vertalen voor een loonstrook van het Nederlands naar het Engels dient deze kreet ook vertaald te worden., this, event, 170px' onMouseoutdelayhidetip" Ruud Viveen. gewoon wat er staat. Selected response from.: Local time: 1641.: Bedankt voor dit antwoord. 2 KudoZ points were awarded for this answer. Summary of answers provided 5 6. additional tax liability/charge. Discussion entries: 1. 2219: Nov 7, 2014. fiscale bijtelling fictie. step-up in income for tax purposes.
Blog Wat PRO houden HRM. de begrippen van de PRO Payroll loonstrook in? PRO Payroll.
Loonstroken kunnen qua opmaak sterk verschillen, maar inhoudelijk zijn ze nagenoeg hetzelfde. In een juridisch kloppende loonstrook moeten nou eenmaal een groot aantal begrippen aan bod komen. Begrippen die soms best ingewikkeld zijn. Fluitje van een cent. Wij van PRO payrollen zoals het hoort en hechten daarom veel waarde aan heldere informatieoverdracht. Om die reden hebben wij de genoemde begrippen uit de PRO Payroll loonstrook eens onder de loep genomen en een verklaring geschreven voor de 30 meest relevante begrippen. Zo wordt het begrijpen van een PRO Payroll loonstrook vanaf nu een fluitje van een cent! Uitleg loonstrook PRO Payroll Nederlands. Uitleg loonstrook PRO Payroll Engels.
Beëdigde vertaling Engels vertaalbureau Metamorfose. Facebook. Google. LinkedIn. RSS. Twitter. YouTube.
Overeenkomsten: arbeidsovereenkomst, huurovereenkomst, koopovereenkomst, pensioenovereenkomst. Overigen: diploma, cijferlijst, loonstrook, referentie, rekeningoverzicht, juridisch advies, werkgeversverklaring. Wordt een beëdigde vertaling altijd erkend? Een beëdigde vertaling Engels is een rechtsgeldig document dat overal ter wereld wordt erkend. Soms worden er echter wel extra eisen aan de beëdigde vertaling Engels van uw document gesteld. In sommige gevallen moet de handtekening van de beëdigde vertaler worden gelegaliseerd. Als het land waarvoor de beëdigde vertaling is bestemd is aangesloten bij het Apostilleverdrag, dan volstaat de eenvoudige legalisatieprocedure.
Handleiding Loon 10: Overzichten 10.6 Loonstroken afdrukken en specificatie incidentele beloning.
specificaties voor elke Incidentele beloning wel de nadere specificatie oproepen. Dus een apart getoonde strook voor het vakantiegeld, de bonus, provisie, et cetera. Nadere uitleg vindt u onderstaand bij Inclusief specificaties. U kunt er in Loon 2020 gelijk voor kiezen alle stroken loonstrook, kosten werkgever en de grondslagen te draaien, en eventueel te versturen.
loonstrook Vertaling naar Engels voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden. Vertaling van loonstrook" in Engels. 31 voorbeelden met overeenstemmingen." 4 voorbeelden met overeenstemmingen." 4 voorbeelden met overeenstemmingen." 3 voorbeelden met overeenstemmingen." We moeten die niet uitbetaalde loonstrook volgen. We need to follow that paycheck that wasn't' cashed. that wasn't' cashed." Ik kwam alleen mijn loonstrook ophalen. I just came to pick up my paycheck." En het staat allemaal op naam van sommige mensen op zijn loonstrook.
Anderstalige arbeidsovereenkomst Kassa.
De gesprekken die gevoerd werden met de directie en de o.r, vonden wel plaats geheel in het Engelsmoest, De computersoftware waar wij mee werkten was geheel in het Engels, het werd geacht, dat als je voor een Amerikaanse baas werkte, je dan ook de gehele taal alsook het geschrift in het Engels voor 100% beheerste was ook geen probleem overigens De cursussen die werden gegeven, waren allen geheel in de Engelse taal.
payslip Engels-Nederlands Woordenboek WordReference.com.
definitie in het Spaans in het Frans Engelse synoniemen Conjugator EN in context afbeeldingen WR Apps: Android iPhone Word of the day. WordReference English Dutch Dictionary 2020.: payslip n noun: Refers to person, place, thing, quality, etc. paper slip detailing wage payment. loonstrookje nw het. loonstrook nw de.
File not found.

Contacteer ons

Meer resultaten voor loonstrook in het engels