loonstrook digitaal
 
 
PenOactueel De loonstrook.
Mag de loonstrook uitsluitend digitaal worden verstrekt, zonder dat de werkgever daarvoor toestemming heeft van de werknemer? De loonstrook is bedoeld om informatie te verstrekken aan de werknemer. Voor het verstrekken van een elektronische loonstrook is volgens de wet de uitdrukkelijke instemming van de werknemer vereist artikel 7626: lid 3 BW.
Ondernemersplein Informatie, voorlichting en advies over ondernemerschap en innovatie. Ondernemersplein KVK Eén antwoord van de overheid. Externe link. Ondernemersplein. Zoeken. Zoeken. Externe link. Externe link.
maximaal 1000 tekens. Geef uw mening over deze pagina. Ondernemersplein is een initiatief van.: Kamer van Koophandel, Antwoord voor bedrijven, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, De Belastingdienst, Rijksdienst voor het wegverkeer, Centraal Bureau voor de Statistiek. Volg ons op social media.
Emerce.nl Welke Accepteer eisen cookies. gelden bij digitale loonstrook? Emerce.
1 januari, 2013. Stel dat je vooralsnog niet akkoord gaat met een digitale loonstrook, mag de werkgever dan toch stoppen met per post versturen van de loonstrook, en van je verlangen dat je hem elke maand komt ophalen? 22 april, 2013. Ik weet niet of ik hier goed voor ben, maar waag de kans, wij hebben wij ons bedrijf het bovenstaande ingevoerd, maar zijn bij een volgende vraagstelling terechtgekomen. Is het mogelijk om inofrmatie voor de werknemer digitaal te verspreiden.
Iedereen wil een digitaal loonstrookje AFAS Software.
AFAS biedt al acht jaar de mogelijkheid om de loonstrook digitaal aan medewerkers te verstrekken in haar ERP-programmatuur. Hoogendijk: Bij onze visie op automatisering behoort uitdrukkelijk een digitale loonstrook. Sinds de wetswijziging vorig jaar mag nu officieel wat officieus al praktijk was.
Het digitale loonstrookje Financieel: Geld.
InfoNu nl Financieel Geld Het digitale loonstrookje. Het digitale loonstrookje. Een werkgever moet zijn medewerkers natuurlijk betalen voor het werk dat ze verrichten en daar hoort uiteraard een loonstrook bij. Maar het papieren loonstrookje zal binnen afzienbare tijd verdwijnen. Steeds meer werkgevers besluiten om de loonstrookjes digitaal te verzenden.

Contacteer ons

Meer resultaten voor loonstrook digitaal