geen loonstrook
 
 
Loonstrookje FNV Jong.
Mij vraag is ik was een maandje op vakantie en moet mijn bedrijf loonstrook geven? vrijdag 14 november 2014. Op grond van artikel 7626: lid 1 is een werkgever verplicht om een loonstrook te verschaffen, tenzij zich ten opzichte van het vorige loon geen wijziging voorgedaan heeft.
Mijn Mijn werkgever werkgever wil wil me me geen geen loonstrook loonstrook geven! geven! PlusOnline. PlusOnline.
U bevindt zich hier: home geld recht Werken. Mijn werkgever wil me geen loonstrook geven! En hoe zit het met de jaaropgaaf? Jaap Roelants Gepubliceerd: 17-02-2010 Gewijzigd op: 21-04-2016. Vorig jaar juni werkte ik twee dagen voor een vrachtbedrijf. Voor de circa 10 uur werk ontving ik 2350, loon plus reiskosten.
Recht op loon.
Wees als werknemer er alert op als het loon bij wege van voorschot wordt betaald, U geen of onregelmatig loonstroken krijgt, U voortdurend achter Uw geld aan moet etc. In veel gevallen betekent dit toch dat de werkgever financiele problemen heeft en U aan het werken bent voor een kip die z'n' veren aan het verliezen is.
Loonstrook voor uw werknemer? U bent verplicht loonstrook te verstrekken.
Dit kan elke maand zijn, maar dat hoeft niet. Als het loon van uw werknemer ten opzichte van de vorige maand niet verandert, dan hoeft u als werkgever geen nieuwe loonstrook aan uw werknemer te geven. Zodra er een bedrag op de loonstrook van uw werknemer wijzigt, dient deze weer een nieuwe loonstrook te ontvangen.
Loonstrookje verplicht verstrekken aan werknemer.
Een ondernemer hoeft niet-werknemers, zoals freelancers en zelfstandige ondernemers, geen loonstrook of jaaropgave te verstrekken. Hij moet wel hun honorarium doorgeven aan de Belastingdienst. Wilt u meer weten over dit onderwerp en gebruik maken van de vele handige tools en documenten op het gebied van HRM?
Kan ik een loonstrook eisen van mijn werkgever? Intermediair.nl.
Roels werkgever weigert hem een loonstrook te verstrekken waar zijn salaris op staat. Kan hij dat eisen? Wat moet er verplicht volgens de wet op een loonstrookje staan? Advocaat Diana Simons geeft antwoord. Roels werkgever weigert hem een loonstrook te verstrekken waar zijn salaris op staat.
50% vakantiekrachten werkt zonder contract 46% ontvangt geen loonstrook MKB Servicedesk.
46% ontvangt geen loonstrook. Ruim de helft van de vakantiekrachten heeft geen arbeidscontract en 46 procent ontvangt geen loonstrookje. Ook worden vakantiekrachten slecht geïnformeerd over hun cao. Dit blijkt uit de vakantiewerktest van CNV Jongeren. Al ruim 2300 vakantiekrachten hebben de test ingevuld op www.vakantiebaantje.com.
FlexNieuws Loonstrook en Jaaropgave Artikel 7626: BW.
Gemoedsbezwaren geen premie voor de volksverzekeringen. Jaaropgaven van werknemers bij wie in verband met gemoedsbezwaren geen premie voor de volksverzekeringen is geheven, moeten de mededeling bevatten dat in plaats van premie voor de volksverzekeringen eenzelfde bedrag aan premievervangende belasting is ingehouden. De digitale loonstrook. Een schriftelijke loonstrook is niet verplicht.

Contacteer ons

Resultaten voor geen loonstrook