ik krijg geen loonstrook
 
 
loonstrook Salarisverwerking loonadministratie, alles wat bij loon salaris diensten past.
verstrekken van een loonstrook aan de werknemer. verplichtingen bij indiensttreding van een nieuwe werknemer kopie identiteitsbewijs, e.d. bewaren van administratieve gegevens. De salarisadministratie moet u 7 jaar bewaren, volgens de zogenaamde fiscale bewaarplicht. Uitbesteden of zelf doen van de salarisadministratie? Dit alles is veel werk en omgeven door een complexe en telkens veranderende wet en regelgeving. U hebt niet alleen te maken met fiscale en sociale wetgeving, maar in veel gevallen ook met pensioenen en CAOs. Veel ondernemers branden zich daar niet aan. Het kost veel tijd en loopt risicos op boetes, maar ook het risico dat u geen of onvoldoende gebruik maakt van alle wettelijke mogelijkheden zijn alom aanwezig.
Werkgever betaalt loon niet, wat nu? Het Juridisch Loket. JL-15JAAR-LOGO-RGB. Envelop. JL-15JAAR-LOGO-RGB. Shape.
Dan kunt u uw normale uurloon over de extra gemaakte uren vragen. Dit kan alleen als uw werkgever eist dat u overuren maakt. Ook moet u de gemaakte overuren bewijzen. Heb ik recht op loon als mijn werkgever geen werk voor mij heeft?
Loonstroken en jaaropgaven verstrekking inrichten AFAS Help Center.
Een medewerker die uit dienst is, wil uiteraard een loonstrook of jaaropgave ontvangen op het privé e-mailadres. Bij het uit dienst melden van de medewerker kun je dit direct aangeven. Krijgen de medewerkers hun loonstrook via InSite, dan richt je dit onder de werkgever in. Je hoeft hiervoor geen aanpassing te doen onder de medewerkers.
Nieuwe regels loonstrook SalarisNet.
Voor de loonstrook is er geen verplicht model: u gebruikt eigen formulieren. Als u gebruikmaakt van een salarissoftwarepakket, dan is een loonstrook in de meeste gevallen onderdeel van het softwarepakket. Vraag dit na bij uw softwareleverancier. Verplicht vermelden op de loonstrook.
Loonstrookje FNV Jong.
Homepage Geld Loonstrookje. Je werkgever is verplicht je een loonstrook te geven. Dit kan elke maand zijn, maar dat hoeft niet. Als je loon ten opzichte van de vorige maand niet verandert, dan hoeft je werkgever je geen nieuwe loonstrook te geven. Wel kun je hier natuurlijk gewoon om vragen. Bewaar je loonstrookjes goed. Je hebt ze namelijk nodig wanneer je geld wilt terugvragen bij de belastingdienst of als je huurtoeslag wilt aanvragen. Wat staat er op je loonstrookje?
Alles over de loonstrook.
Related news by tag. Artikelen over loonstrook. Onderbroken dienstverband struikelblok voor premiekorting jongere werknemer. Laatste update: 28 mei 2018 Gepubliceerd: 21 mei 2014. Per 1 juli aanstaande start de tijdelijke premiekorting jongere werknemer. U komt in aanmerking voor deze kortingsregeling wanneer u tussen 1 januari 2014 en 31 december 2015 een jongere uitkeringsgerechtigde leeftijd tussen de 18 en 27 jaar in dienst neemt. Wel gelden er een aantal voorwaarden. Bovendien is het maar de vraag of u bij een tijdelijk onderbroken dienstbetrekking wel recht heeft op de premiekorting. Liquiditeitsprobleem vanwege uitbetaling vakantiegeld? Laatste update: 24 mei 2018 Gepubliceerd: 17 mei 2017. In mei of juni wordt traditioneel het vakantiegeld aan werknemers uitbetaald. Dit betekent een extra beslag op de liquiditeit van uw onderneming. Kunt u hierdoor uw belastingen tijdelijk niet betalen? Vraag dan kort telefonisch uitstel van betaling aan. Inhoudingsverbod minimumloon uitgesteld tot 1 januari 2017. Laatste update: 24 mei 2018 Gepubliceerd: 04 mei 2016.
Salarisstrook onder de loep.
Ontvang je geen salarisstrook? Ontvang jij niet iedere maand een loonstrook? Daar kunnen verschillende redenen voor zijn. Een werkgever is niet verplicht iedere maand een salarisstrook te sturen. Dit is alleen verplicht als je net in dienst bent of als er iets verandert in jouw loon. Heb jij nog nooit een loonstrook ontvangen? Dan kan het zijn dat je zwart werkt. Vragen over je salarisstrook? Heb je vragen over jouw loonstrook en geeft je werkgever jou onvoldoende duidelijkheid?
ik krijg geen loonstrook
LET OP: Het is van belang dat je browser geen cookies blokkeert die van fok.nl afkomstig zijn. Als je browser die blokkeert, met name de cookies fok_temptoken en accessToken, kunnen we niet zien dat je een code hebt en zul je alsnog geen toegang krijgen! Ik ga akkoord met de voorwaarden.
Loonstrookje Viva Forum.
In hoeverre is een werkgever verplicht een loonstrook aan de werknemer te geven? Ik heb nu al enige tijd geen loonstrook ontvangen en heb het idee dat dit wel verplicht is. Wie weet raad? jojanneke66 woensdag 29 augustus 2007 om 1940.:
Loonstrook voor uw werknemer? U bent verplicht loonstrook te verstrekken.
Dit kan elke maand zijn, maar dat hoeft niet. Als het loon van uw werknemer ten opzichte van de vorige maand niet verandert, dan hoeft u als werkgever geen nieuwe loonstrook aan uw werknemer te geven. Zodra er een bedrag op de loonstrook van uw werknemer wijzigt, dient deze weer een nieuwe loonstrook te ontvangen.

Contacteer ons

Zoeken naar ik krijg geen loonstrook