digitale loonstrook
 
 
Informatie over digitale loonstroken Adecco.
De digitale loonstroken worden automatisch verzonden, dit betekent dat ze niet nogmaals digitaal kunnen worden opgevraagd. Het is daarom raadzaam om de bijlage uit de e-mails op je eigen computer op te slaan, of de loonstroken direct te printen, zodat je altijd de beschikking blijft houden over je loonstroken. Ben je loonstroken kwijt, of heb je loonstroken niet ontvangen, dan kun je altijd contact opnemen met ons voor het opvragen van een geprinte versie. Afhankelijk van de instelling van je e-mailprogramma kan het zijn dat de e-mails met jouw loonstrook binnenkomen in je spam-mailbox.
Ondernemersplein Informatie, voorlichting en advies over ondernemerschap en innovatie. Ondernemersplein KVK Eén antwoord van de overheid. Externe link. Ondernemersplein. Zoeken. Zoeken. Externe link. Externe link.
maximaal 1000 tekens. Geef uw mening over deze pagina. Ondernemersplein is een initiatief van.: Kamer van Koophandel, Antwoord voor bedrijven, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, De Belastingdienst, Rijksdienst voor het wegverkeer, Centraal Bureau voor de Statistiek. Volg ons op social media.
AFAS Software Profit Payroll, digitale loonstrook.
Je verstuurt de loonstrook per e-mail naar de medewerker, eventueel beveiligd met een wachtwoord. Daarnaast kan je de loonstrook opslaan in het digitale dossier van de werknemer zodat de medewerkers via employee self service altijd hun eigen loonstroken kunnen inzien.
PenOactueel De loonstrook.
Mag de loonstrook uitsluitend digitaal worden verstrekt, zonder dat de werkgever daarvoor toestemming heeft van de werknemer? De loonstrook is bedoeld om informatie te verstrekken aan de werknemer. Voor het verstrekken van een elektronische loonstrook is volgens de wet de uitdrukkelijke instemming van de werknemer vereist artikel 7626: lid 3 BW.
Welke Welke eisen eisen gelden gelden bij bij digitale digitale loonstrook? loonstrook? Emerce. Emerce.
Stel dat je vooralsnog niet akkoord gaat met een digitale loonstrook, mag de werkgever dan toch stoppen met per post versturen van de loonstrook, en van je verlangen dat je hem elke maand komt ophalen? 22 april, 2013. Ik weet niet of ik hier goed voor ben, maar waag de kans, wij hebben wij ons bedrijf het bovenstaande ingevoerd, maar zijn bij een volgende vraagstelling terechtgekomen. Is het mogelijk om inofrmatie voor de werknemer digitaal te verspreiden.
De De digitale digitale loonstrook loonstrook Een Een kostenbesparende kostenbesparende oplossing oplossing voor voor je je salarisadministratie salarisadministratie MKB MKB Servicedesk. Servicedesk.
Organisaties kijken kritisch naar de kosten van salarisverwerking, maar de kosten van de verwerking van de loonstrook worden als vanzelfsprekend beschouwd. Toch kunnen de kosten hiervan erg omlaag door over te stappen op een digitale verwerking van de loonadministratie: de digitale loonstrook.
Het Het digitale digitale loonstrookje loonstrookje Digitale Financieel: loonstrook. Geld.
Het digitale loonstrookje. Een werkgever moet zijn medewerkers natuurlijk betalen voor het werk dat ze verrichten en daar hoort uiteraard een loonstrook bij. Maar het papieren loonstrookje zal binnen afzienbare tijd verdwijnen. Steeds meer werkgevers besluiten om de loonstrookjes digitaal te verzenden.

Contacteer ons

Op zoek naar digitale loonstrook?