adp loonstrook uitleg
 
 
Handige informatie voor werknemer over de salarisstrook SalarisNet.
Begrijpen uw werknemers de loonstrook? ADP heeft een handige uitgave uitgebracht waarin een duidelijke uitleg staat over het salaris en alle zaken die daarmee samenhangen. De inhoud is als volgt. Van bruto naar netto. Wat gaat eraf Loonheffingen en premies. Wat komt erbij Heffingskortingen en toeslagen. De Auto van de zaak en jouw inkomen. Van de zaak? De werkkostenregeling bruto/netto. Rondkomen van uw inkomen Informatie van het Nibud. Eigen schuld Je inkomen en loonbeslag. Tijd is geld Jouw inkomen en verlof. Een zorg minder Je inkomen en ziekte zorg. Ontslag Wat betekent dat voor je inkomen? Jouw inkomen voor later Pensioen. Het ABC van je salarisstrook. Dit artikel is bijgewerkt op 14 maart 2017. Van bruto naar netto. Door alle regels die in Nederland gelden kan de salarisstrook wel wat toelichting gebruiken. In het onderstaande voorbeeld ziet u met welke betalingen en inhoudingen een werknemer te maken kan hebben. Loon volgens de CAO of het bedrag dat met de werkgever is afgesproken. Werknemer krijgt afgesproken algemene kostenvergoeding netto. Totaal van de betalingen. Werknemer betaalt premie voor bedrijfstak pensioen bruto Pensioenpremie.
Persuitnodiging: persbijeenkomst ADP, loonstrook 2015 ANP Pers Support De kortste weg naar publiciteit.
Persuitnodiging: persbijeenkomst ADP, loonstrook 2015. Persuitnodiging: persbijeenkomst ADP, loonstrook 2015. donderdag 27 november 2014 1039.: Dit is een origineel bericht van ADP Nederland BV. Dinsdag 6 januari 2015, 1000: uur, Johan Huizingalaan 400 Amsterdam Mexx-gebouw. Presentatie volledige doorberekeningen loonstrook 2015 per inkomensgroep en sector. Uitleg veranderende wet en regelgeving en gevolgen daarvan.
Uitleg loonstrook, loonheffing, salarisstrook, salarisspecificatie.
Uurloon: Het brutosalaris gedeeld door de gemiddelde arbeidsduur van de betreffende periode. Basis: De bedragen waarover de premies en belastingen berekend worden. Normaal tarief: De bedragen waarop de normale belastingtarieven van toepassing zijn. Dit zijn de vaste periodieke betalingen zoals het salaris. Bijzonder tarief: De bedragen waarop het bijzonder tariefvan toepassing is. Dit zijn de eenmalige en bijzondere beloningen zoals bijvoorbeeld vakantiegeld, overwerk en uitbetaling vakantiedagen. Totaal: Het totaal van de bedragen die tegen normaal en bijzonder tarief belast zijn. Periodesalaris: Het met de werkgever overeengekomen bruto salaris. Ziekengeld: De vergoeding van salaris tijdens ziekte. Spaarloonregeling: Het bedrag dat op de geblokkeerde spaarloonregeling geboekt wordt. Loon SVW: Loon sociale verzekeringen; het bedrag waarover de sociale verzekeringspremies ziekenfondspremie, WW-premie worden berekend. Premie WW-we/AWF: De premie voor het Werkloosheidsfonds. Premie ZFW wn: De door de werknemer te betalen ziekenfondspremie. Premie ZFW wg: De door de werkgever te betalen ziekenfondspremie. Premie ZVW: de premie voor de zorgverzekeringswet. Loon loonheffing: Over dit bedrag wordt de in te houden loonheffing belasting berekend. Dit is tevens het bedrag dat vermeld wordt op uw jaaropgave. Loonheffing: De door werknemer te betalen belastingen. Reiskostenvergoeding: Dit is de netto onbelaste reiskostenvergoeding.
Uitleg loonstrook HRnetwerk.nl.
De flash-presentatie van ADP geeft uitleg per onderdeel van de loonstrook een toelichting. Bij ieder onderdeel van de salarisstrook staat een heldere beschrijving. Ga met de muis over het betreffende vlak te gaan en u leest de uitleg. Handig: De loonstrook-animatie van ADP Nederland is met bronvermelding vrij voor publicatie te gebruiken.
Loonstrookje zit vol met fouten Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
Bij honderdduizenden werknemers is de loonstrook mogelijk niet in orde. Vooral flexwerkers die werkzaam zijn in sectoren met wisselende diensten hebben te maken met onregelmatigheden, blijkt volgens De Telegraaf uit een inventarisatie van loonspecialisten. Vakbond CNV Vakmensen heeft al honderden reacties gehad, nadat het vorige week is begonnen met een grote controle van loonstrookjes. De klachten gaan vooral over het verkeerd uitbetalen van toeslagen en onjuiste verrekening van overuren, schrijft de krant. Expert Dick van Leeuwerden van salarisverwerker ADP zegt dat vooral parttimers moeten opletten.
App HR Salaris Info.
Deze app bestaat uit een aantal onderdelen zoals de ADP-Bureaukalender, een gewone kalender, uitleg over de loonstrook en een verwijzing naar de publicaties van ADP. Zo bevat HR Salaris Info onder meer dus de ADP-Bureaukalender, een naslagwerk voor iedereen die zich met salarissen en salarisverwerking bezig houdt.
Vernieuwde loonstrook download de uitleg CM Web.
Je bent hier: Home Algemeen Vernieuwde loonstrook download de uitleg. Vernieuwde loonstrook download de uitleg. 22 januari 2013 0. Werknemers ontvangen deze maand hun eerste loonstrook van 2013. Volgens berekeningen van HR en salarisdienstverlener ADP houden de meeste Nederlanders netto iets meer over dan vorig jaar.
Bruto / netto salaris berekenen. Bruto / netto salaris berekenen Visma Raet.
Naar uitleg over jouw loonstrook. Bruto / netto software voor organisaties. Veel organisaties hebben inmiddels gekozen voor Proforma software van Visma Raet. Voer een bruto-nettoberekening uit op basis van geldende wet en regelgeving. Bespaar tijd en richt gemakkelijk profielen in om berekeningen mee te maken. Bespaar tijd doordat vrijwel alle grote caos al voor je zijn ingericht. Krijg eenvoudig inzicht in de werkgeverslasten. Krijg snel inzicht in de loonberekening over meerdere jaren. Blijf op de hoogte. Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuwe artikelen en updates van Visma Raet. Share on LinkedIn. Share on Twitter. Share by Mail. Share on Facebook. Voor de media. Bruto / Netto Salaris Berekenen. Werken bij Raet.
Uitleg salarisstrook Bureau Cicero.
ADP heeft een handige tool uitgebracht die u aan uw personeel kunt geven. De tool bevat praktische informatie over de manier waarop de loonstrook is ingedeeld en uitleg over de berekening van inhoudingen maar ook tips van het NIBUD over de beste manieren om met je salaris om te gaan.
Makkelijker loonstrookje, leg dat maar eens uit HR Communicatie.
Voorlichting door salarisverwerker. Dik van Leeuwerden, specialist loonheffingen bij salarisverwerker ADP, legt uit dat extra uitleg bij de nieuwe loonstrook nodig is: De loonstrook wordt inzichtelijker voor werknemers, maar het is nog maar de vraag of het ook begrijpelijker wordt.

Contacteer ons

Op zoek naar adp loonstrook uitleg?