de loonstrook
 
 
Loonstrook Ondernemersplein. Loonstrook Ondernemersplein. Loonstrook aan uw werknemer geven Ondernemersplein KVK. Externe link. Ondernemersplein. Zoeken. Naar Boven. Zoeken. Externe link. Externe link. Externe link. Externe link. Externe link. Externe lin
Betaalt u een werknemer voor de 1 e keer? Dan is een loonstrook verplicht. Daarna alleen als er iets verandert in het loon of in de loonheffingen. Wat zet u op de loonstrook? Uw loonstrook moet voor uw werknemer eenvoudig te begrijpen zijn.
Stap Stap 10 10 Loonstrook Loonstrook aan aan werknemers werknemers geven. geven.
Voor de loonstrook is er geen verplicht model: u gebruikt eigen formulieren. Als u gebruikmaakt van een salarissoftwarepakket, dan is een loonstrook in de meeste gevallen onderdeel van het softwarepakket. Vraag dit na bij uw leverancier. Loonstrook als jaaropgaaf. U kunt de laatste loonstrook van het jaar ook als jaaropgaaf gebruiken. U moet op deze loonstrook dan alle gegevens opnemen die op de jaaropgaaf moeten staan zie paragraaf 13.3.
De loonstrook Jobmax Uitzendburo.
Hoe lees ik mijn loonstrook? Voor de meeste werknemers is de loonstrook hét bewijs van wat ze verdiend hebben. Daarom moet de loonstrook niet alleen voldoen aan strikte wettelijk vereisten, maar ook aan de hoge eisen van werknemers en van Jobmax.
De loonstrook ontcijferd CNV Vakmensen.
Dit betekent dat er alleen belasting betaald hoeft te worden over het loon van de huidige werkgever. De laatste, maar wat mij betreft ook de leukste onderdelen van de loonstrook zijn vakantiegeld en vakantiedagen. Vakantiedagen bouw je per gewerkt uur op.
Loonstrook.
Klik op een onderdeel van de loonstrook voor meer uitleg. Klik op een onderdeel van de loonstrook voor meer uitleg. Het nummer waaronder uw werkgever bij ADP is geregistreerd. Het personeelsnummer is een uniek nummer waaronder u bekend bent in de salarisadministratie van uw werkgever.
Loonstrook Wikipedia.
De salarisspecificatie, traditioneel ook wel het loonstrookje, salarisstrookje of weddestrook voor militairen genoemd, is voor veel werknemers de specificatie door de werkgever van het brutoloon, de toeslagen en inhoudingen, en het nettoloon, rekening houdende met de afspraken in de arbeidsovereenkomst en de wet. 1.1 Geschiedenis van de loonstrook.
De of het loonstrook? Welk lidwoord.
Bekijk hier de betekenis van loonstrook. Deutsch: Gehaltsabrechnung Bekijk of het der of die Gehaltsabrechnung is. Français: fiche de paie Bekijk of het Le o La fiche de paie is. Jou of jouw: jouw loonstrook. Wat rijmt er op loonstrook.
Kan de loonstrook beter? De Argumentenfabriek.
De overheid maakt samen met de werkgevers en de vakbonden afspraken over de hoogte en de besteding van de werkgevers en de pensioenpremie in de werknemerslasten. Individuele werknemers hebben weinig invloed op die afspraken en zien de resultaten ervan maar ten dele terug op hun loonstrook.
Wat staat er op mijn loonstrook? Rijksoverheid.nl.
Wat staat er op mijn loonstrook? Van uw werkgever krijgt u een loonstrook. Hierop staat een specificatie van uw loon. Veel werknemers krijgen iedere maand een loonstrook, maar dat is niet verplicht. U krijgt in ieder geval een loonstrook bij de betaling van uw eerste salaris. Ook krijgt u een loonstrook als er iets verandert in het loon of in de loonheffingen. Aan de hand van uw loonstrook kunt u controleren of u het juiste salaris heeft gekregen. Op uw loonstrook staan de volgende gegevens.: de bedragen waaruit uw brutoloon is opgebouwd, bijvoorbeeld uw basisloon en eventuele prestatietoeslagen.; het wettelijk minimumloon en de minimumvakantiebijslag die voor u gelden.; uw naam en de naam van uw werkgever.; de periode waarvoor u betaald krijgt, bijvoorbeeld de maand juli.; het aantal uren dat u werkt.

Contacteer ons

Op zoek naar de loonstrook?